Chris van 't Hof (1972) is internetsocioloog, schrijver en presentator. Ingewikkelde zaken in wetenschap en technologie leuk maken, dat is zijn ambitie. Zijn bureau heet Tek Tok: praten over apparaten, maar dan met de nodige dosis rock n roll.

Met een opleiding in elektrotechniek en sociologie heeft hij veel onderzoek gedaan naar maatschappelijke vraagstukken rondom ICT-gebruik, onder andere bij RAND Europe, de Ithaka Media Groep en het Rathenau Instituut.

In 2015 publiceerde hij zijn achtste boek: "Helpende hackers", dat in 2016 ook uitkwam in het Engels als "Helpful Hackers". Eerder verschenen van zijn hand o.a.: “De Digitale Generatie”, “Check in / Check out. The Public Space as an Internet of Things”, "RFID and Identity Management in Everyday Life" en “Voorgeprogrammeerd. Hoe internet ons leven leidt.”
Chris heeft als spreker en dagvoorzitter al meer dan 250 keer op het podium gestaan. Van 2008 tot 2014 deed hij 37 afleveringen van Spinoza te paard, een praatprogramma met de top van de Nederlandse wetenschap.

Oktober 2012 ging zijn eigen talkshow van start: Tek Tok late night, een praatprogramma over IT actualiteiten. Daarnaast leidt hij nu vaak congressen in de veiligheidssector. Zowel in het Nederlands als Engels.